Kiah Store adalah satu platform yang memudahkan peniaga dalam membuat jualan melalui borang whatsapp.
Makcik Kiah Bagi Percuma Je, Cuba Lah!

Daftar PERCUMA Log Masuk
kiahstore

Fungsi Utama Kiah Store

domain
Custom Subdomain

Anda Memiliki Subdomain Kedai Anda Tersendiri

customer
Customer Management

Anda Memiliki Pangkalan Data Pelanggan Yang Teratur

product
Product Management

Dapat Mengawal Produk Jualan Anda Dengan Lebih Lancar

whatsapp-form
Whatsapp Form Management

Memiliki Borang Whatsapp Untuk Memudahkan Urusan Jual Beli

submission
Customer Form Submission

Membolehkan Pelanggan Anda Menghantar Pesanan Melalui Whatsapp

export
Export To Excel

Membolehkan Anda Muat Turun Pangkalan Data Dalam Format Excel

order-management
Order Management

Membolehkan Anda melihat Senarai Jualan Yang Dipesan

payment-gateway
Payment Gateway

Menghubungkan Kedai Anda Terus Ke sistem Bankin Atas Talian Bagi Memudahkan Urusan Pembayaran

invoice
Generate And Display Invoice

Segala Belian Akan Menjana Resit Bayaran Secara Automatik

Senangnya Dengan KIAH STORE!

Sistem Pangkalan Data Pelanggan dan Borang WhatsApp
tick

Pesanan Belian Menjadi Cepat Dan Mudah Melalui Borang Whatsapp

tick

Akses Dari Mana-Mana Peranti Secara Atas Talian.

tick

Sistem Pintar Di Bawah Kawalan Anda.

tick

Percuma

idea

STATISTIK TERKINI

satisfied-client

1,651

Peniaga Berdaftar
Team Members

5,717

Jumlah Produk    
Our Blog Posts

4,805

Rekod Jualan      

RM 354,011

Nilai Transaksi

Testimoni Pengguna Kiah Store

Apa Kata Mereka Tentang
Platform Ini?

  • icon

    "CikPiya menggunakan kiah.store untuk semua urusan transaksi sama ada bersama team mahupun dengan pelanggan. Memang sangat mudah, cepat. Puas hati sangat. Tak sangka ada juga developer yang tawarkan sistem macam ni secara percuma. Recommended system so far👍"

    CikPiya

    Founder Digital AlamMaya dan CEO Fokus Ilmu.

  • icon

    "Sebelum saya tahu tentang kiah.store, setiap hari saya akan kerja lebih masa untuk reply semua order menerusi Whatsapp dan Facebook PM. Di kiah.store, pelanggan hanya perlu memilih produk dan mengisi maklumat pengeposan serta melakukan pembayaran menerusi payment gateway yang disediakan. Mudah bukan? You will never regret to use kiah.store"

    Maze Maziah

    Jimmyscarves Authorized Stockist

  • icon

    "Sebelum ni buat manual, order pelanggan wasap pun mcm2 bentuk dapat. Sejak guna Kiah.store ni dah mudah, format order ke wasap pun sama je senang nak baca, data pelanggan siap boleh download ke excel file, tak perlu nak tulis lagi. Senang, mudah, cepat dan free pulak system ni."

    Puan Faezah

    Founder IEJA KITCHEN

  • icon

    "Alhamdulillah, saya telah gunakan Kiah.store ini dan ternyata iainya sangat mudah. Membantu saya merekodkan pesanan dengan sistematik & yang paling penting kurang kerenah melayan whatsapp pelanggan. Sangat direkemen kepada semua peniaga2 Online."

    Fadzil A Samad

    Founder Golden Globe Services

  • icon

    "Saya 1st time guna kiah.store ni dah melompat suka ni. Mantopp! Hari tu google cari di sebab pening kepala nak uruskan stok ni. Alhamdulillah terjumpa kiah.store ni, ingatkan prank. Rupanya memudahkan urusan tranksaksi, pengurusan stok, jimat masa! Korang kena cuba guna sekarang"

    Mohd Azrul Hafizi

    Founder Genius Solihin

  • icon

    "saya Siti Abdiyah,kedai ebybizshop.teruja saya baru setup kedai. terima tuan admin sediakan platform yg hebat ni"

    Siti Abdiyah

    Dari Kedai Ebybizshop








Team Kiah.Store

Sample avatar
Ahmad Saiful Bahri
Developer/Founder
Sample avatar
Najmi Hamdi
Developer/Customer Support
Sample avatar
Sulaiman Misri
Developer/Marketing









contact

Ingin tahu lebih lanjut?

Sekiranya Ada Masalah Dan Pertanyaan, Anda Dijemput Untuk Menyertai Group Telegram Kami